NIEUWE DESIGNS 

MyBasket gaat dit jaar weer sterk van start en heeft zich laten inspireren door de laatste trends op het gebied van mode en design.

Hierbij willen wij onze nieuwe collectie presenteren in combinatie met moodboards zodat het de sfeer en design van MyBasket accentueert. 


DE KERSTVERPAKKING EN CADEAU IN EEN!

MyBasket is de fietsmand die bij uitstek geschikt is als verpakkingsmateriaal en uitvoerbaar in elk denkbare huisstijl. Vul MyBasket met allerlei producten en je hebt een geweldig kerstpakket.

PERSONALISEER DE MYBASKET 

De klant kan zelf zijn eigen MyBasket ontwerpen, de mand kan namelijk in elk gewenste pms kleur worden geproduceerd en door middel van in mould labeling kan de mand rondom worden bedrukt van logo’s tot foto’s. Een op maat gemaakte Mybasket is en blijft uniek!

INLAY

Deze kartonnen flyer bevindt zich op de bodem van de mand en beschrijft op de achterkant hoe de MyBasket gemonteerd kan worden op een fiets. 

MYBASKET ALS PREMIUM
 

MyBasket is een uitstekende tool voor een guerrilla actie, outdoor advertising. Het product is praktisch in het dagelijks gebruik en is nadrukkelijk aanwezig in het straatbeeld. Hierdoor zijn de contactmomenten van jouw bedrijf met de doelgroep groot en dat maakt MyBasket tot een krachtige premium.


In Nederland worden er door 5 miljoen fietsers ruim 14 miljoen fietsritten per dag gemaakt! Zie hieronder een gemiddelde fietsdag.